Sales Management en CRM

Sales of ook wel verkoop in het Nederlands, is het leveren van goederen of diensten aan een persoon of bedrijf tegen een vergoeding. Dit kan zowel tussen bedrijven of tussen een consument en een bedrijf. Veel organisaties hebben een verkoop afdeling en deze is erg belangrijk voor de organisatie. Lees in de rubriek sales tips en andere onderdelen over sales.

Uitgelicht: 

Wat moet u doen en laten voor sales successen in China?

 
Hoe verkoop je aan 1,4 miljard Chinezen? gratis downloaden

Door de razendsnelle ontwikkelingen in China komen er steeds meer kansen voor Europese ondernemers. Wat moet u doen en vooral laten om succesvol te worden in China? Het opbouwen van een goed netwerk is hierbij een vereiste. Lees meer tips en gewoonten over ondernemen in China in het volledige artikel.

Lees verder Gratis downloaden
 

Verkooprapportages: 10 essentiële formats

Verkooprapportages: 10 essentiële formats

Verkooprapportages zijn beschikbaar in verschillende soorten, het is belangrijk om hier een keuze in te maken. Uit de praktijk blijkt dat het werken met meerdere verschillende verkooprapportages niet werkt. Om een gedegen keuze te maken, zet deze whitepaper 10 essentiële sales rapportages op een rij. Maak op basis van deze lijst de juiste keuze voor een verkooprapportage die werkt voor uw organisatie.

Lees verderGratis downloaden

New Times in Sales

New Times in Sales

Het artikel "New Times in Sales" geeft een verslag van een rondetafelgesprek over de rol van internet in het verkoopproces, de invloed van CRM op het gedrag van verkopers en de vraag hoe verkopers om kunnen gaan met tenders. Het is een artikel uit het archief, wat nog steeds een toegevoegde waarde is voor elke CRM liefhebber.

Lees verderGratis downloaden