Over iCustomer

Deze kennisbron is ontwikkeld om relevante kennis rondom alle aspecten van CRM zo veel mogelijk te delen met professionals die bezig zijn met klantgericht ondernemen. Op de portal zijn rapporten, onderzoeken, visies, praktijkcases en whitepapers van CRM leveranciers en dienstverleners gebundeld. Alle kennis kan gratis en vrijblijvend worden aangevraagd.


Direct na de lancering in november 2009 telde de portal al meer dan 100 inhoudelijke kennisdocumenten die je kunnen helpen bij ideevorming en oriëntatie rondom de verschillende aspecten van CRM.


iCustomer is een platform waar de betrokken partners (w.o. CRM Software bedrijven, adviseurs en onderzoeksbureaus) onafhankelijk en op eigen titel informatie ter beschikking stellen. De website iCustomer is gebaseerd op het principe van ‘permission based marketing’. Alle informatie wordt kosteloos ter beschikking gesteld soms in ruil voor persoonsgegevens van jou als bezoeker. Jouw gegevens zijn overigens alleen inzichtelijk voor de betreffende partner en worden vertrouwelijk behandeld.


Voor mobiele gebruikers is de Kennisapp beschikbaar met alle downloads van Kennisportal.com. De app is te downloaden in de App Store en Google Play . Kennisapp wordt verzorgd door Manceppo .


Privacy Statement
iCustomer hecht veel waarde aan bescherming van persoonlijke gegevens van bezoekers van haar website en is zich bewust dat deze bezoekers van essentieel belang zijn voor haar activiteiten en bestaan. De persoonlijk data van bezoekers worden dan ook met grote zorgvuldigheid behandeld en beveiligd. Wil je meer weten over het beleid van iCustomer dan kunt u uiteraard onze Privacy Statement lezen.