Data management

Data Management is alles wat betrekking heeft op het beheren van gegevens. Data management kan ook een Data Management Systeem (DMS) zijn, waarin bijvoorbeeld klantgegevens bewaard kunnen worden. Door het beheren van de data in één systeem management systeem kan er een centraal klantbeeld ontstaan.

Uitgelicht: 

Customer analytics geeft meer inzicht in de klant

 
Customer Intelligence in het tijdperk van data-driven marketing gratis downloaden

Customer analytics wordt steeds interessanter voor organisaties. Marketeers hebben het tegenwoordig namelijk steeds moeilijker met inzicht krijgen in de klant. Klanten worden steeds veeleisender en bevinden zich op steeds meer kanalen. Lees verder voor meer informatie over customer analytics en wat ze kunnen betekenen voor uw organisatie.

Lees verder Gratis downloaden
 

Datakwaliteit biedt kansen voor de ATP branche

Datakwaliteit biedt kansen voor de ATP branche

Wat zijn de kansen voor de organisatie bij een goede datakwaliteit? Bij slechte datakwaliteit in de organisatie, wat kunnen we doen ter verbetering? Bij een klantgerichte onderneming mag een slechte datakwaliteit eigenlijk niet meer ontbreken. Een goede datakwaliteit biedt nieuwe kansen als een uitstekende basis voor de dienstverlening. Een dienstverlening die aansluit bij de situatie en wensen van uw klanten. Lees meer over datakwaliteit in de whitepaper!

Lees verderGratis downloaden