Webinar "Effectieve Interne Communicatie"

Optimaliseren van de communicatiemix

Praktische informatie
Datum
OnderwerpInterne communicatie
KostenGratis
LocatieOnline, achter uw eigen device
icoon inschrijvenInschrijven

In welke mate is uw interne communicatie effectief? Hoeveel procent van uw medewerkers neemt daadwerkelijk de interne berichtgeving tot zich? Door de communicatiemix te verbeteren kunnen medewerkers effectiever worden geïnformeerd en betrokken. Daarbij kunt u bijvoorbeeld denken aan interne sociale media en mobiele apps.

Tijdens dit webinar staat het belang van interne communicatie centraal, en de wijze waarop nieuwe middelen en kanalen kunnen bijdragen aan de verbetering daarvan. Bijvoorbeeld door content persoonlijker, toegankelijker en beter deelbaar te maken.

Als praktijkvoorbeeld komt de tool “Attini App” aan bod. De Flipboard-like app voor interne communicatie die vorig jaar werd gelanceerd. Naast functionaliteit en gebruikerservaringen zal een live-demo worden verzorgd. Uiteraard is het tijdens deze interactieve sessie mogelijk om vragen te stellen en mee te discussiëren.

De agenda:
Het webinar wordt begeleid door Attini-experts van Rapid Circle met ervaring in interne digitale communicatie. De volgende onderwerpen komen aan bod:

  • Het belang van Effectieve Interne Communicatie
  • Toelichting Attini App
  • Demo
  • Vragen vanuit de kijkers

De doelgroep:
Attini is in principe inzetbaar in elke organisatie, hoe groot of klein ook, omdat op basis van het aantal gebruikers de kosten worden bepaald. Deze sessie kan van toegevoegde waarde zijn voor zowel (interne) communicatie- als informatisering-, IT en automatiseringsprofessionals.

Schrijf u geheel vrijblijvend in voor het webinar “Effectieve Interne Communicatie” op 29 september 2015.