Kennisitem
Download artikel New Times in SalesDownload

New Times in Sales

Back in the days: Trends in sales in 2007

Back in the days: Trends in sales in 2007

Sales als vakgebied is de kinderschoenen definitief ontgroeid. De waardering voor de kennis en kunde die benodigd is om het vak goed uit te oefenen, wordt steeds groter. Inzicht in de trends en ontwikkelingen die invloed hebben op het succes van de sales professional, zijn onontbeerlijk.

Welke trends en ontwikkelingen zijn van invloed op het leven van een sales professional? Twee interessante gesprekken in de volgende artikelen:

  • In het artikel "Sales in 2007" spreekt Marielle Dellemijn van CRM excellence met Jim Dickie, partner bij CSO Insights en Steven Vantongeren, managing partner bij Sales Performance International, over hun inzichten en visie op het vak Sales.
  • Het artikel "New Times in Sales" geeft een verslag van een rondetafelgesprek over de rol van internet in het verkoopproces, de invloed van CRM op het gedrag van verkopers en de vraag hoe verkopers om kunnen gaan met tenders. In dit gesprek zijn Marielle Dellemijn (CRM excellence), Dirk van Lammeren (Cendris), Piet Wijnen (Hogeschool Arnhem-Nijmegen) en Paul Zuidema (Ahrend) aan het woord.  

Dit artikel betreft een artikel uit onze archieven. Hoewel gedateerd denken wij dat de inhoud ervan nog steeds waarde toevoegt voor CRM liefhebbers. Bent u benieuwd naar onze actuele visie op dit thema? Neem dan contact op met CRM excellence.

Ook interessant voor u!