Kennisitem
Download artikel Tips voor een verbeterde interne nieuwsvoorzieningDownload

Tips voor een verbeterde interne nieuwsvoorziening

De 9 geheimen van effectieve interne nieuwsvoorziening

De 9 geheimen van effectieve interne nieuwsvoorziening

Worstelt de organisatie met de relevantie van interne nieuwsvoorzieningen? Slechts een gemiddelde van 32 procent openen een digitale nieuwsbrief na ontvangst. Dit houd in dat een groot deel van de nieuwsbriefabonnees niet wordt bereikt. Hoe kan een organisatie ervoor zorgen dat het nieuws van de organisatie meer medewerkers bereikt? De trend mobiliteit heeft ook een grote invloed op dit openingspercentage. Ga als organisatie mee met deze trend! Steeds meer uitwisseling van nieuws gaat vandaag de dag via mobiel.

Top tips voor het vergroten van het bereik en de relevantie van nieuws
Hoe kunt u ervoor zorgen dat de overige 68 procent van de nieuwsbriefontvangers de nieuwsbrief ook gaan lezen? In deze whitepaper 9 tips waarmee het bereik en de relevantie van de nieuwsbrief vergroot kunnen worden. Denk hierbij onder meer aan:

  1. Personaliseren
  2. Toegankelijkheid
  3. Transparantie

De whitepaper
Met het toepassen van de tips in deze whitepaper, kan de interne nieuwsvoorziening aanzienlijk verbeteren. Download vrijblijvend het volledige artikel ‘De 9 geheimen van effectieve interne nieuwsvoorziening’.

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. iCustomer brengt graag actuele kennis rondom bij u onder de aandacht. Deze vindt u hieronder.

Actuele kennis