Kennisitem
Download artikel Top Digital TrendsDownload

Top Digital Trends

De online trends van nu

De online trends van nu

Er veranderen elk jaar veel dingen in het internetlandschap. Daarom is deze whitepaper met belangrijke online trends van dit moment perfect om in één oogopslag weer op de hoogte te zijn.

Kansen voor online- en mobile marketeers

Door de vele veranderingen in het internetlandschap in de afgelopen jaren ontstaan steeds nieuwe mogelijkheden voor online- en mobile marketeers. Denk hierbij aan de advertentiemogelijkheden die door de verschuiving van het medialandschap mogelijk worden gemaakt. Het is nu veel interessanter voor marketeers om te adverteren op mobile devices dan enkele jaren geleden.

Consument en video

De trend van online video’s kijken blijft zich de komende jaren nog flink ontwikkelen. In de Verenigde Staten zal bijvoorbeeld het aantal nieuwe mensen dat video’s online gaat kijken elk jaar afnemen, maar in 2015  zal76% van de totale internetpopulatie van de Verenigde Staten aan deze trend deelnemen. Niet alleen in de Verenigde Staten maar in veel andere landen zal het aantal kijkers omhoog gaan. Dit betekent automatisch ook dat advertentie inkomsten zullen stijgen.

Download geheel vrijblijvend de whitepaper “Top Digital Trends” waarin  de online trends van nu als het streamen van muziek via de Cloud, politiek en digitale media, en het meten van online marketing activiteiten. Denk bij het laatste onder andere aan sociale media.

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. iCustomer brengt graag actuele kennis rondom Online MarketingMobile Marketing bij u onder de aandacht. Deze vindt u hieronder.

Actuele kennis

Online Marketing :  Van websitebezoek naar warme leads: 9 voordelen

Het aanbod van online content is groot. Dit maakt het voor de geïnteresseerde partij steeds lastiger om te kiezen welke content ze bekijken en downloaden. Als aanbieder van deze content wil u hier natuurlijk zo goed mogelijk op inspelen. Om dit te doen moet u er achter komen wie uw websitebezoeker is en wat zijn gedrag is op uw site. In deze whitepaper komen 9 voordelen naar voren waarom het goed is om inzicht te krijgen in uw websitebezoek. Lees snel verder en doe uw voordeel.

Lees verder...

Online Marketing :  Visuele analytics: de nieuwe marketing realiteit

Dit e-book belicht de uitdagingen waar marketing experts van vandaag de dag tegenaan lopen en hoe visuele analytics daarbij kunnen helpen. Het geeft weer hoe verschillende organisaties uit verschillende branches grote stappen voorwaarts hebben kunnen maken in het effectiever maken van de marketing. Lees snel verder om meer te weten te komen over de nieuwe marketingrealiteit.

Lees verder...

Mobile Marketing :  Mobiele marketing in het B2B-speelveld

De kansen van mobiele marketing voor B2B nemen verder toe doordat mobiele apparaten niet langer gadgets zijn. Tablet en smartphone worden steeds vaker zakelijk gebruikt door de komst van bijvoorbeeld business intelligence en CRM toepassingen van mobiel. Daardoor zijn de kansen van mobiele marketing in de B2B markt aanzienlijk toegenomen.

Lees verder...

Mobile Marketing :  Event Driven Marketing

Sinds een aantal jaren heeft een nieuw soort marketingstrategie zijn intrede gedaan, Event Driven Marketing (EDM). EDM is een marketingstrategie die gebaseerd is op het tijdig anticiperen op relevante gebeurtenissen in het leven van een klant of prospect. Meer te weten komen over Event Driven Marketing en wat het kan betekenen voor uw organisatie?

Lees verder...