Bedrijfsprofiel
Heliview Online

Heliview Online

Branche: Online Marketing
Publiceert over: B2B Content Marketing

Heliview Online beschikt over een professionele studio op het Mediapark te Hilversum en biedt vanuit deze faciliteit onder meer de volgende diensten.

Webinars & Online Talkshows
De Heliview Webinar Service is gebaseerd op een combinatie van powerpoint en video waardoor de online presentatie een professioneel en persoonlijk karakter heeft. In de studio van Heliview Online kunnen webinars als “live talkshow” worden uitgezonden.

Videoproducties & Webcasts
Bij een webcast kunnen keynotes, infosessies of presentaties op een evenement worden vastgelegd door een professionele cameraman. De opname kan vervolgens on demand worden getoond waarbij de powerpoint presentatie synchroon meeloopt met het optreden. Uiteraard is het ook mogelijk om videoproducties op maat te laten produceren, zoals sfeerimpressies en productie demonstraties.

Mediatraining & Studiohuur
Ten slotte leent onze studio zich uitstekend voor bijvoorbeeld Mediatrainingen, waarbij de trainer gebruik kan maken van de vergadertafel en de studio setting. Het is tevens mogelijk om onze studiofaciliteit te gebruiken voor uw eigen producties of greenscreen opnames.

Content Consultancy
U wilt Content Marketing een integraal onderdeel maken van uw marketingstrategie en heeft behoefte aan een plan van aanpak en project management. Heliview Online kan u helpen bij:

  • Het formuleren van uw Content Marketing strategie
  • Het bepalen van boodschappen, content formats en mediakeuzes
  • Het destilleren en mobiliseren van relevante content uit uw organisatie

Content Creatie
U weet welke boodschappen u en content formats u wilt gebruiken maar wenst de ontwikkeling van de content uit te besteden. Heliview Online kan u helpen bij:

  • Het ontwikkelen van artikelen, whitepapers en stappenplannen
  • Het produceren van webinars en webcasts
  • Het uitvoeren van een marktonderzoek ten behoeve van rapporten

Content Communicatie
De content is gereed en u wilt uw content onder de aandacht brengen van uw doelgroep. Heliview Online kan u helpen bij het promoten van uw content via:

  • Uw eigen website via search, adwords, email en social media
  • Het gebruik van het Heliview Online Leadportal netwerk
  • Het inkopen relevante media

Online Event Promotie Pakketten
Wilt u uw evenement onder de aandacht brengen bij een groot publiek? Via de diverse online promotie- mogelijkheden biedt Helview Online uitgebreide online exposure aan ons netwerk van 35.000 professionals.

Event Website
Voor een heldere communicatie rondom het programma, de partners en de logistiek is een duidelijke evenement website essentieel. Heliview Online biedt u hiervoor een aantal functionele templates die eenvoudig kunnen worden aangepast in uw eigen uitstraling. Uiteraard kunt u via onze handige tools ook uw deelnemersregistratie of evaluatie verzorgen.

Webcasts
Bij een webcast kunnen keynotes, infosessies of presentaties op een evenement worden vastgelegd door een professionele cameraman. De opname kan vervolgens on demand worden getoond waarbij de powerpoint presentatie synchroon meeloopt met het optreden.

Volg Heliview Online

IT Leadgeneratie Benchmark

Hoe pakken IT-dienstverleners hun leadgeneratie aan in een steeds verder digitaliserende wereld? En welke methode wordt als het meest effectief ervaren in de praktijk? Op deze vragen geeft dit benchmarkrapport antwoord.

Lees verder...

Webinar organiseren? Bepaal eerst uw doelstelling

Bij het organiseren van een webinar komt aardig wat kijken. Door gebruik te maken van dit stappenplan zorgen organisaties die een webinar organiseren dat er geen belangrijke zaken vergeten worden en dat de doelstelling wordt behaald. Het vaststellen van de doelstelling is dan ook de eerste stap naar een succesvol webinar. Vervolgens kan er een planning gemaakt worden en de spreker(s) worden geregeld.

Lees verder...

Contentcreatie met een multidisciplinair team

Contentmarketing brengt enkele uitdagingen voor organisaties met zich mee. Zo vinden organisaties het soms nog lastig om voldoende en aansprekende content te creëren. Waardevolle content zit vaak nog in de hoofden van mensen. Het is aan organisaties om te faciliteren en te stimuleren zodat deze content gebruikt kan worden. Er zal dan ook een multidisciplinair team moeten worden samengesteld. Maar uit welke rollen bestaat dit contentmarketingteam?

Lees verder...

Visuele content: de kracht van een infographic

Visuele content is steeds belangrijker geworden in de afgelopen jaren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan infographics. Infograhics kunnen op zichzelf staan maar kunnen ook ondersteunend worden gebruikt bij andere, veelal tekstuele, content. Daarnaast heeft visuele content een grote invloed op SEO.

Lees verder...

Whitepapers niet de enige tekstformats voor contentmarketing

Whitepapermarketing is contentmarketing geworden. Dat wil niet zeggen dat het tekstformat whitepaper onbelangrijk is geworden. Binnen het vakgebied worden een achttal tekstformats regelmatig ingezet in een samenhangde aanpak. Whitepapers is er een van. Daarnaast kan worden gedacht aan blogs, boeken, ebooks, stappenplannen etc. In deze whitepaper wordt ingezoomd op de diverse tekstformats.

Lees verder...